Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Welcome to my blog.........!!!

Hello...Hello...Hi...Γεια σας...!!!!
Πολλοί από εσάς με γνωρίζετε...άλλοι όμως όχι...επιτρέψτε μου λοιπόν να σας συστηθώ.
Ονομάζομαι Μαρία Μπαρμπούτα και κατοικώ στη Δεσκάτη ,ένα πολύ όμορφο χωριό στο νομό Γρεβενών.
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Αποφοίτησα το 2004.
Από τότε έχω εργαστεί ως καθηγήτρια Αγγλικών τόσο στην ιδιωτική όσο και στη δημόσια εκπαίδευση.
Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την αγγλική γλώσσα και τον τομέα της εκπαίδευσης ήταν συνειδητή, ήταν κάτι που πάντα με γοήτευε και το αγαπούσα.
Στις μέρες μας,η χρήση της αγγλικής γλώσσας εξαπλώνεται όλο και ταχύτερα.
Οι περισσότεροι άνθρωποι, για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, χρειάζεται να έχουν κάποιες γνώσεις αυτής της γλώσσας.Από την άλλη πλευρά όμως, αυξάνονται και οι μέθοδοι διδασκαλίας της γλώσσας, ο αριθμός και το είδος πιστοποιήσεων που πιθανότατα κάποιος θέλει να κατέχει και τα βιβλία που μπορεί κάποιος να επιλέξει.
Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν,κάποιος άνθρωπος ίσως να αισθάνεται ανεπαρκής στην προσπάθειά του να αποκτήσει τις σωστές γνώσεις ή τη σωστή πιστοποίηση που του χρειάζεται.
Γι'αυτό το λόγο λοιπόν αποφάσισα να δημιουργήσω το συγκεκριμένο ιστολόγιο.
Είναι μια προσπάθεια να βοηθήσω όλους εσάς να γνωρίσετε,να μάθετε και να αγαπήσετε την αγγλική γλώσσα.Επειδή όμως η γλώσσα έχει μεγάλη σχέση με τον λαό και την κουλτούρα του,το ιστολόγιο μου θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τον αγγλικό πολιτισμό,τις συνήθειες και τις παραδόσεις του λαού αυτού.
Διδασκαλία όμως δε σημαίνει απλά ότι κατέχω κάποιες  γνώσεις και τις μεταδίδω.Απαιτούνται γνώσεις που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία των παιδιών και των εφήβων αφού κάποιος εκπαιδευτικός έρχεται σε επαφή με πολλούς μαθητές και ο καθένας από αυτούς κουβαλάει μαζί του στην τάξη τις εμπειρίες και τα  προβλήματά του.
Το I love English  απευθύνεται  σε κάθε τύπου και ηλικίας  μαθητές της αγγλικής γλώσσας,σε συναδέλφους εκπαιδευτικούς που πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν  χρήσιμες πληροφορίες,σε γονείς που χρειάζονται κάποιου είδους ενημέρωση για την αγγλική γλώσσα και υλικό για να βοηθάνε τα παιδιά τους στο σπίτι,σε όσους ενδιαφέρονται για πιστοποίηση στη συγκεκριμένη γλώσσα και σε λάτρεις της αγγλικής κουλτούρας.
Εύχομαι να με συνοδέψετε όλοι στην καινούρια μου αυτή προσπάθεια.Είστε ευπρόσδεκτοι να μου στέλνετε τα σχόλιά σας σε αυτά που γράφω, τις απορίες για οτιδήποτε σας απασχολεί και να προτείνετε θέματα που θα θέλατε να δείτε στο ιστολόγιό μου.Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική γιατί οι αναγνώστες και τα σχόλιά τους είναι αυτά που καθιστούν ένα ιστολόγιο ενδιαφέρον και σημαντικό.
Σας ευχαριστώ πολύ.Καλή μας αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου